Kies een locatie
Zakelijk← Toppers
Vergaderen bij de Broekerveiling

Vergaderen de Broeker Veiling

Als u eens iets anders wilt voor uw organisatie of bedrijf, in plaats van altijd maar weer dat zaaltje bij een hotelketen met uitzicht op een parkeerterrein vol auto’s, dan is er een fantastisch alternatief: Museum BroekerVeiling!

Algemene info

Museum Broeker Veiling is de oudste doorvaargroenteveiling van de wereld. De dagelijkse veiling in het afmijnlokaal uit 1912 is een fantastische belevenis. De rondvaart brengt u in het unieke Rijk der Duizend Eilanden. Het gebouw staat op 1900 houten palen boven water en is een rijksmonument. In 2012 zijn er 3 nieuwe exposities in gebruik genomen. Prinses Maxima verrichtte de openingshandeling.

de Broeker Veiling
Museumweg 2
1722 AA Broek op Langedijk
0226-313807

Restaurant de Viersprong

Grandcafe de Viersprong

Ons grandcafé leent zich, door de unieke sfeer, uitstekend voor intiemere feestjes. Afscheidsborrels, kerst-, nieuwjaarborrels en verjaardagen zijn uitermate geschikt om bij De Viersprong te organiseren met het grandcafé als locatie.

Algemene info

Grandcafé Hotel de Viersprong is gelegen in het centrum van het Noord-Hollandse Schoorl.

Een ruim opgezet terras biedt u de mogelijkheid om bijna altijd buiten te kunnen zitten. Als de zon schijnt, zit u bij ons vanaf 8 uur te genieten van bijvoorbeeld een lekkere cappuccino van versgemalen bonen en echte melk, met een verse jus d'orange.

Grandcafe - Hotel de Viersprong
Laanweg 1
1871 BH Schoorl
072 - 5091218

Vergaderen in de landelijke tuin

Vergaderen bij Veldzicht

Op zoek naar een unieke locatie voor je vergaderingen? Een landelijk gelegen plek midden in de natuur zal zeker ten goede komen aan je vergadering

Algemene info

Veldzicht staat landelijk in agrarisch gebied tussen bollen, maïs, kool, en aardappelvelden. Veldzicht is het oorspronkelijke huis maar heeft vanaf 1960 dienst gedaan als bollenschuur. De huidige bewoners zijn sinds 2003 eigennaar en hebben Veldzicht omgetoverd tot een sfeervolle accommodatie met luxe uitstraling waar groepen kunnen overnachten.

Veldzicht Bed & Breakfast
Oude Provincialeweg 9
1731 NG Winkel
0224-541731

Het torentje van de Heeren van Sonoy

Heeren van Sonoy

De Heeren van Sonoy biedt u de perfecte gelegenheid om in het centrum van Alkmaar uw vergadering, receptie, training, presentatie of evenement tot een succes te maken. Vergaderen in het centrum van Alkmaar is bij De Heeren van Sonoy perfect te realiseren!

Algemene info

Bent u op zoek naar een centrale locatie in Alkmaar waar u op unieke wijze kunt lunchen, dineren of gebruik wilt maken van één van de diverse High Tea's? Ook voor uw vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten, familiefeesten en partijen, bent u aan het juiste adres bij De Heeren van Sonoy. Wij hopen u persoonlijk te mogen ontmoeten in Restaurant De Heeren van Sonoy en heten u graag van harte welkom!

Heeren van Sonoy
Hof van Sonoy 1
1811 LD Alkmaar
072-5121222

Alkmaarse Eetkamer

Vergaderen in de Eetkamer

Ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u gebruik maken van diverse sfeervolle ruimtes van de Alkmaarse Eetkamer. Denk hierbij niet alleen aan vergaderingen, maar ook workshops, praktijktrainingen en andere bijeenkomsten.

Algemene info

Voor een heerlijk ontbijt of lunch, voor dagelijks ovenvers brood en gebak en voor een heerlijk kopje koffie, thee of fris.
Informeer ook naar de vele mogelijkheden voor het organiseren van bijvoorbeeld een high tea, baby shower, verjaardag, enzovoort.
Wij hopen u binnenkort bij ons te mogen ontvangen!

Alkmaarse Eetkamer
Luttik Oudorp 18
1811 MK Alkmaar
06-11116661

Een sfeervolle gelegenheid, de Vriendschap

Caf de Vriendschap

De sfeervolle 'Vriendschap' in het oer-Noordhollandse 't Veld biedt vele mogelijkheden tot het geven van kleine en grote feesten. De gezellige bar, het sfeervolle restaurant en feestzalen, de luxe serre met de fantastische tuin.

Algemene info

De sfeervolle Vriendschap in het oer-Noordhollandse 't Veld biedt vele mogelijkheden tot het geven van kleine en grote feesten, bijvoorbeeld; een huwelijksfeest, een personeelsfeest, een jubileum, thema-avonden, promotie, verjaardag. Om deze feesten goed te laten slagen kunt u gebruik maken van onze verschillende lokaties; de gezellige bar, het sfeervolle restaurant en feestzalen en de luxe serre

de Vriendschap
Rijdersstraat 92
1735 GG 't Veld
0226 - 42 12 52