Kies een locatie
Workshop← Toppers
Nicole & Elisabeth helpen je graag het beste uit jezelf te halen

Workshop Dress To Impress

Een kast vol en niks om aan te trekken? Vaak hetzelfde dragen, maar het gevoel hebben dat het beter kan? Je focussen op je minpuntjes en je pluspunten vergeten? Wij van Dress to Impress zorgen ervoor dat al jouw modeproblemen tot het verleden behoren! Vanaf € 36.50 per persoon.

Algemene info

Je leert welke kleuren bij je passen en welke kleding perfect aansluit bij jouw figuurtype. Een basisgarderobe samenstellen wordt een fluitje van een cent en winkelen wordt weer leuk!
In kleding die goed bij je past, voel je je goed. En dat straal je uit.

Dress to Impress


06-53738261

Clownerie

Clownerie

REGELSAMMY geeft u de kans om als clown verkleed een optreden te geven. REGELSAMMY verzorgt namelijk clownerieworkshops voor jong en oud. Een uur, een dagdeel, een project of een reeks; alles is mogelijk.

Algemene info

Voor de organisatie van al uw evenementen: verjaardag, (winkel)opening, jubileum, of anders. Komt u tijd en/of kennis tekort? REGELSAMMY helpt u. Ook voor de verhuur van een Abraham, Sarah of Baby van 3 meter hoog. Een verkeersbord waar u alle leeftijden of jubileumjaren op kunt plakken.

REGELSAMMY
Burg. Mijnlieffstraat 39
1761 BK Anna Paulowna
0223 75 62 77

Het Alkmaars Fotoatelier

Alkmaars Fotoatelier

Sinds kort in hartje centrum: Het Alkmaars Fotoatelier.Wij verzorgen een prachtige herinnering aan uw bezoek aan het oude centrum van Alkmaar: een nostalgische groepsfoto in historische kleding in verschillende settings.

Algemene info

Sinds kort in hartje centrum: Het Alkmaars Fotoatelier.Wij verzorgen een prachtige herinnering aan uw bezoek aan het oude centrum van Alkmaar: een nostalgische groepsfoto in historische kleding in verschillende settings.
Lees verder voor meer informatie over de Groepsfoto in historische kleding of de speciale groepsarrangementen in samenwerking met de Alkmaarse Eetkamer.

Alkmaars Fotoatelier
Fnidsen 48
1811 NH Alkmaar
06-11116661

Workshop bij Veldzicht

Veldzicht Bed and Breakfast

Veldzicht Bed and Breakfast biedt onder andere de volgende workshops aan: Kerstworkshop; Gebakset beschilderen; De kunst van/voor; Djembé; Armbanden van fietsbanden; Klompen beschilderen; Memo/postkaarthouder; Cadeaudoosjes maken.

Algemene info

Veldzicht staat landelijk in agrarisch gebied tussen bollen, maïs, kool, en aardappelvelden. Veldzicht is het oorspronkelijke huis maar heeft vanaf 1960 dienst gedaan als bollenschuur. De huidige bewoners zijn sinds 2003 eigennaar en hebben Veldzicht omgetoverd tot een sfeervolle accommodatie met luxe uitstraling waar groepen kunnen overnachten.

Veldzicht Bed & Breakfast
Oude Provincialeweg 9
1731 NG Winkel
0224-541731

Amazing Cakes

Amazing cakes

Bij ons kun je terecht voor diverse taartdecoratieworkshops. Wij hebben een gezellige workshopruimte met ruime werkplekken voor 12-15 personen. Ons motto is dat wij het leuk vinden je iets te leren, maar dat we het eigenlijk net zo belangrijk vinden dat je een gezellige middag of avond hebt!

Algemene info

Bij Amazing Cakes volg je leuke workshops in taartdecoratie, kun je shoppen voor leuke taartdecoratiematerialen en lekkere ingredienten, geef je een kinderpartijtje, een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestjes en kun je de mooiste (bruids-)taarten bestellen!

Amazing Cakes
Dorpsstraat 115A
1733 AG Nieuwe Niedorp
06-18547068

Samen in de Keuken workshop

Samen in de Keuken

Bij Samen in de Keuken is het mogelijk om kookworkshops te volgen. Onze kookworkshops zijn bijzonder geschikt voor een verrassend avondje uit, vrijgezellenparty of teambuilding. In onze leuke winkel is een compacte keuken, werkruimte en een gezellige tafel aanwezig.

Algemene info

Samen in de Keuken is een bijzondere Culinaire kookwinkel in een van de leukste winkelstraatjes van Alkmaar: de Hekelstraat. Samen in de Keuken heeft alles uitgeprobeerd of gebruikt het tijdens haar kookworkshops. Kom eens langs voor een proeverij of kookdemonstratie!

Samen in de Keuken
Hekelstraat 18
1811 BM Alkmaar
072-5110351

De kunstmand

Kunst in de polder voor iedereen. De "kunstmand" is een unieke manier van beeldhouwen waarin u uit zacht cement een beeld creëert. In 3,5 uur maakt u uw eigen beeld. De kunstmand is voorzien van een brons pasta, zodat u uw beeld van een bronzen uitstraling kan voorzien. Vanaf 4 personen.

Algemene info

Kunst in de polder voor iedereen, ook leuk voor de niet creatieveling. De "kunstmand" is een unieke manier van beeldhouwen waarin u uit zachte cement een modern of realistisch beeld creëert. In een tijdsbestek van 3,5 uur realiseert u uw eigen (tuin)beeld. Eveneens is de "kunstmand" voorzien van een brons pasta, zodat u uw beeld van een bronzen uitstraling kan voorzien. vanaf 4 personen. € 40 p.p.

Atelier de Blockerhoeck
Blokkerweg 12
1846 L Zuid-Schermer
072-5044220

Kleurenanalyse

Kleur en Kleding

Na een uitgebreide introductie over kleur en kleurentypen (lentetype, zomertype, etc) krijgt iedereen een kleuranalyse d.m.v. gekleurde doeken. Daarbij wordt van iedereen het kleurtype bepaald. Een ding is zeker: na deze workshop kijk je nooit meer hetzelfde naar je kledingkleuren.

Algemene info

Wilt u eindelijk die krachtige uitstraling die bij u past, niet meer twijfelen of een kledingstuk u wel of niet staat en bovenal geen miskopen meer? Met het persoonlijke kleur- en kledingadvies van ‘Kleurenpracht’ ervaart u zelf wat de juiste kleuren en kleding voor u betekenen.

Kleurenpracht
Middeloo 13
1713 CN Obdam
06-22594175