Kies een locatie
Overnachten← Toppers
Alkmaarse Bed and Breakfast

Alkmaars Bed and Breakfast

De Alkmaarse Bed and Breakfast is gevestigd in een monumentaal pand uit 1630. De kamers hebben het comfort van deze tijd, zoals een luxe regendouche, heerlijke bedden, digitale televisie en een moderne keuken met allerlei faciliteiten. De slaapkamers zijn verschillend qua oppervlakte en indeling.

Algemene info

De Alkmaarse Bed and Breakfast is te vinden in het hartje centrum van Alkmaar, vijftien minuten lopen vanaf het treinstation (centraal) en vijf minuten vanaf busstation (kanaalkade).

Alkmaarse Bed and Breakfast
Wageweg 15
1811 MK Alkmaar
06-11116661

Veldzicht Bed & Breakfast

Veldzicht Bed and Breakfast

Op de begane grond zijn vier slaapkamers: Anemoon, Margriet, Jasmijn en Madelief. De kamers zijn voorzien van: een wastafel met warm en koud water, badmeubel, scheerlampje en spiegel, 4x stopcontact. De kamers hebben allemaal een hangkast, passpiegel en nachtkastje.

Algemene info

Veldzicht staat landelijk in agrarisch gebied tussen bollen, maïs, kool, en aardappelvelden. Veldzicht is het oorspronkelijke huis maar heeft vanaf 1960 dienst gedaan als bollenschuur. De huidige bewoners zijn sinds 2003 eigennaar en hebben Veldzicht omgetoverd tot een sfeervolle accommodatie met luxe uitstraling waar groepen kunnen overnachten.

Veldzicht Bed & Breakfast
Oude Provincialeweg 9
1731 NG Winkel
0224-541731

de Luwe Stek

Camping de Luwe Stek

Recreatiepark De Luwe Stek ligt aan het water, wat dus volop de gelegenheid biedt aan waterrecreatie zoals vissen, varen en zwemmen. (hele mooie visstekjes in de buurt!) Met mooi weer is het op ons terras, aan het water, gezellig en druk.

Algemene info

In de kop van Noord Holland, tussen Alkmaar en Schagen, ligt ons recreatiepark De Luwe Stek. In het hart van West-Friesland, net zover van de Noordzee, als van het IJsselmeer, kunt u en uw gezin genieten van een kenmerkend landschap: Rustiek en idyllisch en bovenal oerhollands. Uniek vanwege zijn prachtige polders en ideaal om te fietsen of te varen.

de Luwe Stek
Hogebrugweg 11
1738 JW Waarland
0226 - 421397