Kies een locatie
Familie In- Outdoor← Toppers

Urenlang speelplezier

Urenlang speelplezier voor de kids en een gezellig zitje voor de ouders. De kids kunnen heerlijk klauteren, kruipen, klimmen en springen in de overdekte hal met grote klimrekken en wanden. Als ouders betaal je niks alleen voor de kleine betaal je entree.

Algemene info

Ballorig
WM Dudokweg 1
1703 DA Heerhugowaard
072-5723337

Ontrafel het mysterie

Een één uur durende uitdaging. Muren die op je af komen, getik van de klok. Ontrafel het mysterie en ontsnap net op tijd.

Algemene info

Escape World. 6 missies en 9 kamers. Durf jij het aan?

Escape World
Van diemenstraat 242
1013cr Amsterdam
020-3703982

de Lachspiegelcentrale

Training Mirrorwalk

De Training Mirrorwalk behandelt een tweetal onderwerpen en verbindt deze op verrasende wijze. Imago en Talent. Hoe verhouden deze zich met elkaar? Op luchtige wijze leert u veel over image en haalt uw trainer Ronald Kooij uw unieke talent naar boven.

Algemene info

Lachspiegelcentrale.nl ontwerpt, produceert, verkoopt en verhuurt lachspiegels door geheel Europa. Bij verhuur kwamen wij vaak een bepaalde toepassing tegen en die hebben wij uitgediept en verwerkt in een fantastische workshop waarbij wij op een luchtige maar educatieve manier op zoek gaan naar het unieke talent van iedere deelnemers aan deze training.

Lachspiegelcentrale
Postbus 41
1715 ZG Spanbroek
0226 45 41 43

Wijndomein de Slootgaert

Rondleiding de Slootgaert

Wijndomein de Slootgaert organiseert een prachtige rondleiding door de wijngaard. Een bezichtiging van en rondgang door de wijngaard incl. een uitleg over druivensoorten, groeiwijzen en verzorging wordt gevolgd door een kijkje in de wijnmakerij en wijnkelder, uiteraard ook met bijbehorende uitleg.

Algemene info

Waarland is sinds 2002 een wijngaard rijker. Een perceel van 1,25 hectare Vive la France. Iedereen kent dat gevoel wel bij een bezoek aan een wijngaard; dat speciale vakantiegevoel. U hoeft niet meer naar Frankrijk of Duitsland om dit te beleven.

Wijndomein de Slootgaert
Andries Dekkerweg 21
1738 DJ Waarland
072-5725794

Adventure Flights

Adventure Flights

Wil je ook vliegen ? Adventure Flights biedt je die mogelijkheid vanaf het MLA-vliegveld bij Middenmeer in de Wieringermeerpolder.

Algemene info

Bij Adventure Flights kun jij echt vliegen in een MLA. Voor de echte avontuurlijke personen!

Adventure Flights
Rustenburgerweg 215
1703 RV Heerhugowaard
06-53174224

Dierentuin Animal Farm

Op de Animal Farm komt u verschillende dieren tegen schildpadden, leguanen, neusberen,stekelvarkens, dwergmangoesten, diverse vogels en nog vele andere dieren.

Algemene info

Een kleine, maar gratis toegankelijke Dierentuin!” Animal Farm mag zich sinds 2007 officieel dierentuin noemen. Niet de grootste dierentuin van Nederland, maar wel 7 dagen per week gratis toegankelijk. Op de Animal Farm komt u verschillende dieren tegen schildpadden, leguanen, neusberen,stekelvarkens, dwergmangoesten, diverse vogels en nog vele andere dieren.

Animal Farm
Willem Alexanderplantsoen 4
1946 SR Beverwijk
0251 - 238724