Kies een locatie
Actief← Toppers

Clinic Blowkarten

Na een korte introductie, krijgt iedereen een helm, beschermbril en, als het weer het vraagt, een overall, vervolgens gaan we de baan op. Afhankelijk van het weer, beginnen we met een of twee kleine oefeningen. We oefenen de bochten en uiteraard hoe je moet stoppen.

Algemene info

Je hoeft er niet helemaal voor naar het strand, maar gewoon in de stad Amsterdam. Landzeilen, ook wel bekend als blokarten of strandzeilen is spectaculair, duurzaam en makkelijk te leren. Met simpelweg een zeilwagen en de wind kun je flinke snelheden bereiken. Na alle actie is het heerlijk relaxen onder het genot van een hapje en een drankje op onze unieke locatie.

Wind 'n Wheels
Zuiderzeeweg 1
1095 KG Amsterdam
020-7521790

Familieuitje

De Scooter Experience is een originele, dynamische activiteit die perfect geschikt is als familiedag. Op een geluidsarme snorscooter rijdt u over slingerende landweggetjes en bruggetjes, langs molens en Oud Hollandse dorpjes. Op de uitgebreide routekaarten staan vele hotspots en verrassingen.

Algemene info

De Scooter Experience is een compleet verzorgd dagje toeren op de scooter. Aan de hand van een uitgebreide routekaart met leuke tips, rijd je langs vele hotspots en bezienswaardigheden. Het is een uitje vol verrassingen voor jong en oud. De diverse routes gaan over houten bruggetjes, via slingerweggetjes door oer-Hollandse dorpjes, langs dijken, meren en oude molens.

Scooter Experience
Noordeinde 54a
1121AE Landsmeer
020 4820008

Pro Rib Events

Pro Rib Events

Scheuren over het water met een echte RIB boot met Pro Rib Events. De RIB boten van ProRib Events zijn speciaal ontworpen voor offshore en zwaar weer. RIB boten halen hoge snelheden, hebben een avontuurlijk vaargedrag maar zijn extreem veilig.

Algemene info

Vanuit Den Helder of vanuit Ijmuiden, bij Pro Rib Events kan je een heerlijke tijd genieten op het water. Zeehonden kijken van de boot, een gezellig familie dag of met je collega’s. Bekijk ons promotiefilmpje op Youtube en laat je verrassen door de beelden en de snelheid, en dat het gehele jaar door.

Pro Rib Events
Eendrachtsstraat 101
1951 AX Velsen Noord
06-21504484

de Luwe Stek

Rondje Waarland

In het hart van West-Friesland, net zover van de Noordzee, als van het IJsselmeer. Rustiek en idyllisch en bovenal oerhollands. Uniek vanwege zijn prachtige polders en ideaal om te fietsen of te varen, wat de manier is om echt kennis te maken met het vlakke landschap en de gemoedelijke mensen.

Algemene info

In de kop van Noord Holland, tussen Alkmaar en Schagen, ligt ons recreatiepark De Luwe Stek. In het hart van West-Friesland, net zover van de Noordzee, als van het IJsselmeer, kunt u en uw gezin genieten van een kenmerkend landschap: Rustiek en idyllisch en bovenal oerhollands. Uniek vanwege zijn prachtige polders en ideaal om te fietsen of te varen.

de Luwe Stek
Hogebrugweg 11
1738 JW Waarland
0226 - 421397

Marktzicht Broek op Langedijk achter

Kano's en Fluisterboten

Huur een kano of fluisterboot! U kunt een dagje gaan vissen of het natuurgebied gaan verkennen. Het gebied is divers in soorten vis zoals de snoek en paling. Uiteraard leent het gebied zich ook uitstekend voor ontspannend rondvaren door de 1000 Eilanden

Algemene info

U kunt bij ons terecht voor feesten en partijen, barbecues, catering, het huren van kano's en roeiboten, een gezellig etentje met een klein of groot gezelschap, of gezellig wat drinken in ons cafe waar tevens gedart kan worden!

Eetcafe Marktzicht
Dorpsstraat 95
1721 BC Broek op Langedijk
0226-313831